Fitform 570

De Fitform Zorg Collectie is ontworpen voor mensen die een speciale, aangepaste stoel nodig hebben.
De collectie omvat een fauteuil die in zoveel verschillende maten en varianten kan worden uitgevoerd, dat we hier spreken van een complete collectie. 

De Fitform 570 Vario heeft ook een zogenaamde sta-opfunctie. De handige sta-op voorziening zorgt er voor dat u zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Bovendien wordt een Fitform 570 Vario op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en hoogte en dikte van de lendensteun worden daarvoor opgemeten. Dit is de enige manier om op een gezonde en ergonomisch verantwoorde manier te zitten. De Fitform 570 Vario is leverbaar in verschillende zitbreedten tot wel 87 cm. 

De Fitform 570 Vario beschikt over een zeer grote hoeveelheid individuele aanpassingen, opties & accessoires. Daarmee kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreeërd die nodig is. 

De Fitform 570 Vario wordt in specifieke situaties ook door uw zorgverzekeraar vergoed. Lees daar hier meer over: vergoeding door zorgverzekeraar. De Fitform 570 Vario is ook een medische hulpmiddel CE klasse 1.

De Fitform 570 Vario is ook leverbaar in een mini variant. De naam van de fauteuil is dan 571 Vario.

De Fitform 570 Vario is ook leverbaar in een iets andere vormgeving met onder andere minder stiknaden. De naam van de fauteuil is dan de Fitform 560 Vario (mini variant 561 Vario). 

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.