Trapliften

U kunt kiezen uit 2 traplift acties:

Een traplift maakt het mogelijk om in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Dat wilt u toch ook?  Speciaal voor u hebben wij daarom twee tijdelijke acties waar u uit kunt kiezen. Deze acties zijn geldig van 1 t/m 31 mei 2019.  Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs voor een gratis en deskundig advies.

Actie 1: Gratis 1 jaar bloemenabbonnement 

Bij particuliere aanschaf van een traplift krijgt u gratis 1 jaar lang bloemen thuis gestuurd. U ontangt iedere maand een mooi boeket van regiobloemist.nl. Bij de eerste bos bloemen ontvangt u tevens een handige vaas. Wilt u profiteren van deze aantrekkelijke actie en weten wat een Handicare traplift in uw huis u gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Eén aan onze adviseurs zal dan bij u langskomen en brengt u vervolgens een uitgebreide offerte uit.

bloemen-spin.png

Actie 2: €750 euro korting op een nieuwe traplift

750-euro-korting-spin-300.png

Koop deze lente wel heel voordelig een traplift! Bij particuliere aanschaf van een nieuwe traplift krijgt u maar liefst €750 euro korting. Laat deze unieke kans niet lopen en maak direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag langs voor een gratis thuisadvies. Deze actie loopt tot 31 mei 2019.

CombiComfort is Handicare Trapliftpartner.

Als traplopen moeilijker wordt, u meer energie gaat kosten of niet meer veilig is, maar u wel graag in uw huis wil blijven wonen, dan bent u door deze samenwerking gegarandeerd dat er altijd een passende trapliftoplossing is voor u.

Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap diverse oplossingen biedt. Voor elke trap en elk budget heeft Handicare een traplift op maat, aangepast aan uw wensen en eisen.

U kunt bij Handicare kiezen uit een volledig assortiment voor zowel de trap met bocht als de rechte trap. Deze trapliften kunt u uiteraard nieuw kopen, maar ook tweedehands of huren zijn beschikbare mogelijkheden.

De aanschaf van een traplift

Een traplift koopt u niet elke dag en vaak maar één keer in uw leven. Waarschijnlijk bent u dan ook beperkt bekend met het product en weet u niet goed waar u op moet letten. Onze adviseurs geven u graag advies en wanneer u specifiek advies en een offerte wilt komt de Handicare trapliftexpert graag vrijblijvend bij u thuis om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie.

Beste prijs gegarandeerd

U wilt naast een gedegen advies er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Voor een exacte prijs is het nodig uw trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare trapliftexpert.

 

Waarom kiezen voor Handicare Trapliften?

( Klik op de foto voor een vergroting )

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel vrijblijvend uw vraag over dit product. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.