Trapliften

Tijdelijke actie: 20% korting! 

Een traplift maakt het mogelijk om in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Dat wilt u toch ook? Speciaal voor u hebben wij daarom een tijdelijke actie. Deze unieke actie is geldig tot en met 31 augustus.  Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs voor een gratis en deskundig advies.

kortingsactie_landscaper_nov-2.jpg

Traplift actie: 20% korting op een nieuwe traplift!

Koop deze maand wel heel voordelig een traplift! Bij aanschaf van een nieuwe traplift krijgt u maar liefst 20% korting. Laat deze unieke kans niet lopen en maak direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag langs voor een gratis thuisadvies. Deze actie loopt tot en met 31 augustus.

CombiComfort is Handicare Trapliftpartner.

Als traplopen moeilijker wordt, u meer energie gaat kosten of niet meer veilig is, maar u wel graag in uw huis wil blijven wonen, dan bent u door deze samenwerking gegarandeerd dat er altijd een passende trapliftoplossing is voor u.

Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap diverse oplossingen biedt. Voor elke trap en elk budget heeft Handicare een traplift op maat, aangepast aan uw wensen en eisen.

U kunt bij Handicare kiezen uit een volledig assortiment voor zowel de trap met bocht als de rechte trap. Deze trapliften kunt u uiteraard nieuw kopen, maar ook tweedehands of huren zijn beschikbare mogelijkheden.

De aanschaf van een traplift

Een traplift koopt u niet elke dag en vaak maar één keer in uw leven. Waarschijnlijk bent u dan ook beperkt bekend met het product en weet u niet goed waar u op moet letten. Onze adviseurs geven u graag advies en wanneer u specifiek advies en een offerte wilt komt de Handicare trapliftexpert graag vrijblijvend bij u thuis om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie.

Beste prijs gegarandeerd

U wilt naast een gedegen advies er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Voor een exacte prijs is het nodig uw trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare trapliftexpert.

 

Waarom kiezen voor Handicare Trapliften?

  • Beste Prijs gegarandeerd
  • Lokaal advies
  • Grootste assortiment trapliften
  • Voor elke trap een oplossing
  • Slechts één week levertijd
  • Uitstekende service en garantie
  • De enige trapliftfabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
  • Kwaliteit: ISO 14001 en 9001 gecertificeerd

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel vrijblijvend uw vraag over dit product. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.