Gratis uitleen

GRATIS LENEN VAN MEDISCHE HULPMIDDELEN        logo

In samenwerking met Joerns, een erkende landelijke service organisatie verzorgt CombiComfort  de uitleen van hulpmiddelen en verpleegartikelen. 

  • Kleinere hulpmiddelen zoals rolstoelen, toiletstoelen, toiletverhogers etc., kunt u direct afhalen en terugbezorgen in onze winkel.
  • Grotere hulpmiddelen zoals bedden en tilliften worden bij u thuis bezorgd en weer opgehaald.

Via uw zorgverzekeraar kunt u een assortiment van medische hulpmiddelen gratis lenen via CombiComfort. U komt in aanmerking voor deze uitleen als u verzekerd bent in Nederland en woonachtig bent in Nederland of omliggende grensgebieden, binnen een straal van 50km, in België en Duitsland.

Bezorging aan huis door Joerns

Van dinsdag t/m zaterdag vóór 15.00 uur besteld is de volgende werkdag (ma t/m vrij) in huis.

 INDICATIE STELLING

Voor het lenen van een hulpmiddel moet een aantoonbare reden zijn. Om hiervoor in aanmerking te komen dient een (telefonische)indicatie gesteld te worden door een medewerker van Joerns. Voor een aantal hulpmiddelen is een indicatie van een specialist, (huis)arts of transferverpleegkundige nodig.

GRATIS BEZORGEN VAN UITLEEN HULPMIDDELEN

Wij bezorgen alle uitleen hulpmiddelen gratis bij u thuis.

GRATIS OPHALEN VAN HULPMIDDELEN

Heeft u uw gebruikte uitleen hulpmiddel(en) niet meer nodig? Dan kunt u het kosteloos laten ophalen door een van onze chauffeurs. Om een retour afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met met de  klantenservice van Joerns op nummer 088 – 2080 200 (optie 3).

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

contact opnemen

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel vrijblijvend uw vraag over dit product. Onze specialisten zullen proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.