Keuken

CombiComfort beschikt over  allerlei hulpmiddelen die het werk in de keuken lichter maken. Bijvoorbeeld om dingen beet te pakken of op te rapen.

Pakken en oprapen

Iets van de grond oprapen is soms lastig. Hiervoor is de Helping Hand(grijpertje) een prima hulpmiddel. Deze zijn verkrijgbaar, in allerlei soorten en maten.  De Helping Hand heeft een lange steel die eenvoudig te bedienen is. Alle grijpers zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en hebben een ergonomische handgreep. Daardoor zijn ze makkelijk te bedienen.

Smeren en snijden

Schillen, snijden of smeren zijn soms lastige klusjes. Slimme hulpmiddelen maken het een stuk makkelijker. Er zijn snijplanken die u met zuignoppen vastzet. Sommige planken hebben roestvrijstalen pinnen en een klem. Dit voorkomt het verschuiven van het voedsel dat u wilt snijden. Kunt u maar één hand gebruiken? Dan is een plank met opstaande rand iets voor u. Een boterham blijft goed liggen en kan makkelijk gesmeerd worden.Ook als u artrose heeft, of weinig kracht in uw handen, zijn er prima hulpmiddelen. Er bestaat keukengerei met een gehoekt handvat. Dit is makkelijk vast te pakken en kost weinig spierkracht. U heeft keuze uit diverse messen, zoals een vleesmes en broodmes. Ook een spatel, vleesvork en kaasschaaf zijn beschikbaar.

Openen en snijden

Vindt u het moeilijk om potten en blikken open te maken? Hier zijn ­speciale keukenhulpjes voor te verkrijgen. Niet alleen voor draai- en vacuümdoppen, maar ook voor het openen van een melkpak. Voor blikken is een elektrische blikopener ideaal. U kunt ook denken aan een opener met knijpfunctie. Een antislipmatje zorgt ervoor dat een blik of pot stevig blijft staan.

Knippen

Lusscharen gaan weer vanzelf open. Dat maakt knippen een stuk makkelijker. Ook bij reuma zijn lusscharen een uitkomst. 

Wringen

Wringen kan een pijnlijk klusje zijn. Een wringhulp is dan een praktische oplossing. Grote wringers met emmer zijn heel geschikt voor huishoudelijk werk, kleinere wringers zijn prima voor in de keuken.

Onderstaand een kleine indicatie van de hulpmiddelen voor in de keuken welke wij voeren. In onze winkel vindt u het hele assortiment, welke u allemaal kunt voelen en uitproberen, zodat u zeker weet dat u het juiste hulpmiddel aanschaft.

Kom gerust langs, wij adviseren u graag!

 

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

Helping Hand

Helping hand, ook wel grijpertje genoemd is handig voor het oprapen van voorwerpen. Ideaal wanneer bukken moeizaam gaat.

Snijplank

Deze snijplanken zijn speciaal ontworpen voor eenhandig gebruik. Ze zijn snel vast te maken door middel van zuignappen aan de onderkant waardoor deze niet wegschuift tijdens het snijden.

Aangepast bestek

Aangepast bestek kan een oplossing zijn voor mensen met beperkingen in de arm of handfunctie of moeite hebben met eten vanwege bijvoorbeeld reuma, beperkte grip of een verminderde handfunctie?

Automatische potopener

Deze automatische potopener draait automatisch het deksel open door één druk op de knop. Hierbij is geen enkele krachtinspanning nodig. deze opener werkt op 2 AA batterijen.

Zelfsluitende lusschaar

De lusschaaren knippen eenvoudig door zachtjes in te knijpen. Door het zelfopenend handvat ideaal voor mensen met reuma of andere blessures.

Wringemmer

Een handig hulpmiddel  voor mensen met een verminderde handfunctie (reuma, artrose, carpaal tunnel syndroom) voor het uitwringen van werkdoekjes. U spaart u spieren en gewrichten in uw handen en polsen.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel vrijblijvend uw vraag over dit product. Onze specialisten zullen proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.