Zorgmeubilair

CombiComfort is dealer van PIAVAL zorgmeubilair.

Stoelcollecties voor toepassing o.a. in de gezondheidszorg

Piaval is een moderne onderneming opgericht in 1919 in Italië. Bij het ontwerpen van innovatieve zitoplossingen is het uitgangspunt dat ergonomie, veiligheid, functionaliteit, design en vorm samenkomen tot een passende zorgoplossing. Elk product is gecreëerd om de kwaliteit van het leven en het gebruik van de zorgmeubelen te veraangenamen.

De uitgebreide collectie meubelen garandeert een oplossing voor elke behoefte.Als aanvulling biedt Piaval op elk model een compleet gamma van accessoires aan. Een anti-decubitus kussen, een hoofdsteun om de nek te ontspannen en verschillende voetsteunoplossingen zijn in te vullen. Met als doel het continu zoeken naar de ideale conditie voor fysieke gesteldheid van de zorgbehoevende. Hygiëne en ergonomie zijn een uitgangspunt voor de stofkeuze en productie van elk model. Stoffen zijn gezondheidsvriendelijk, bestand tegen licht en bacteriën en de producten zijn eenvoudig schoon te houden.

Naast PIAVAL zorgmeubiliair leveren wij ook zorgledikanten met hoog/laag verstelling, bedgalgen, bedleestafels, stoelleestafels.

Onderstaand een greep uit ons assortiment.

Staat het artikel wat u zoekt er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op, grote kans dat wij u van dienst kunnen zijn.

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

Piaval zorgmeubilair

Ergotherapeuten bevelen deze eetkamerstoel voor ouderen aan vanwege de juiste ergonomische maten. Deze eetkamerstoel heeft lange armleuningen met extra grip voor veilig opstaan.

 

Design zorgledikant

 

Creëer een huiselijke en aangename sfeer door de kleurstelling van dit fraaie ledikant met hoog/laag verstelling af te stemmen op uw interieur

 

Standaard zorgledikant

 

Dit standaard zorgledikant met hoog/laag verstelling is ontworpen om te voldoen aan ieders individuele behoefte op het gebied van comfort.

 

Bedleestafel

Lezen in bed wordt weer comfortabel met deze kwalitatief hoogwaardige bedleestafel. Het werkblad is kantelbaar in zes verschillende posities waardoor er altijd wel een stand bij zit die voor u comfortabel is.

 

Stoelleestafel

Brengt u veel tijd van de dag al zittende door in uw sta-op-stoel? Dan is een stoelleestafel wellicht iets voor u. Deze stoelleestafel is uitgevoerd met vier wielen. Ideaal want nu kunt u de stoelleestafel gemakkelijk van u af en naar u toe rollen.

 

Bedgalg

Een bedgalg  ook wel bedpapegaai genoemd, is een veelgebruikt hulpmiddel om uzelf makkelijker te kunnen verplaatsen in bed. Als men lang op bed ligt dan is het belangrijk om regelmatig van houding te wisselen

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.