Relax/sta-op fauteuil

CombiComfort levert relaxfauteuils, sta-op-fauteuils en fauteuils op maat

In de showroom is een breed scala aan modellen te zien, in verschillende stofsoorten of in leder. U heeft de keuze uit vele kleuren. Ook de basis kunt u afstemmen op uw interieur of smaak: hout of chroom, zegt u het maar!

Onderstaande modellen geven u een indruk van ons assortiment relax en sta-op fauteuils.

Staat het model wat u zoekt er niet tussen? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

CombiComfort is dealer van o.a. Fitform

Iedere Fitform-fauteuil uit de Fitform collectie wordt geheel voor u tot op de centimeter op maat gemaakt. De fauteuils uit onze Fitform collectie kunnen electrisch worden versteld. Zitten, relaxen, rusten èn gemakkelijk opstaan! 

Wij ontvangen u graag in onze showroom aan de Nobelweg 1 (hoek Nansenbaan) in Goes (Zeeland) die ook op zaterdag geopend is!

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

Fitform 614

Comfort & design

Speciaal voor mensen die wèl goed willen of moeten zitten, maar die zo min mogelijk concessie willen doen aan een moderne, fraaie en open vormgeving. ”Ergonomie meets design!”

Deze fauteuil wordt volledig op maat gemaakt

Fitform Premium 612

Fraai & Modern

De Fitform Wellness Premium 612 was in Nederland de allereerste, ècht moderne sta-opfauteuil op maat! Eigentijds design is hier gecombineerd met het allerbeste zitcomfort.

Deze fauteuil wordt volledig op maat gemaakt

Fitform 253-243

Speels en Vlot

Het Fitform Welness model 243-253 is een rank elegant model wat prima past in een eigentijds interieur! Model 243-253 is met een contrasterende of met een ton-sur-ton biesje leverbaar.

Deze fauteuil wordt volledig op maat gemaakt

Fitform 582

De Fitform 582 Elevo is een fraaie, elektrisch bedienbare relax- en sta-opfauteuil die kan worden ingesteld op de juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte .De Fitform 582 Elevo kan desgewenst worden uitgevoerd met fraaie houten sierlijsten aan de voorzijde èn aan de zijkant van de zijpanden. 

Fitform 580 Elevo

Een eigentijdse, relax- en staop-fauteuil op maat! Met geïntegreerde beweging of alle functies apart bedienbaar èn uiteraard geheel op uw maat geleverd!

 

Fitform 570 Vario

De Fitform 570 is ontworpen voor mensen die een speciale, aangepaste stoel nodig hebben.De Fitform 570 Vario beschikt over een zeer grote hoeveelheid individuele aanpassingen, opties & accessoires. Daarmee kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreeërd die nodig is.

Waarom een Fitform fauteuil?

Fitform ontwikkelt en vervaardigt comfortabele, eigentijdse relaxfauteuils en sta-opstoelen met veel instel- en verstelmogelijkheden. De beste fauteuils van……….lees verder

 

Smart Pioneer

De relax-sta-op fauteuils uit de SMART-serie hebben tal van verstelmogelijkheden. Deze elegante moderne serie relaxfauteuils kunnen zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch door middel van 2 motoren worden versteld.

Magic 4

Bij deze comfortabele draaifauteuil  is de uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning onafhankelijk van elkaar te bedienen. Daarnaast heeft deze fauteuil een slimme oplossing voor een sta-ophulp.

 

Fiësta

Deze klassieke relax-sta-op fauteuil Fiesta van de Toekomst is van alle gemakken voorzien. Mogelijk in diverse groottes (XS, S, M en L) zonder meerprijs. Leverbaar net 2 motoren.

Toro

Klassieke relax-sta-op fauteuil Toro van de Nederlandse meubelfabriek De Toekomst Sitting Vision Deze serie fauteuils is voorzien van een  2-motorig systeem.

 

Derosa

Deze mooie compacte Stresso relax-sta-op fauteuil is ondanks zijn geringe afmetingen voorzien van allerlei handige functies. 

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel vrijblijvend uw vraag over dit product. Onze specialisten zullen proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.