Kousen / sokken

Diabetes sokken zijn speciaal ontworpen sokken om de druk in het onderbeen en de voet te verlagen. Deze sokken dienen tevens om blaarvorming op de huidoppervlakken te voorkomen en vochtophoping te beperken. Hun functie is vooral om je voeten te beschermen en om voor maximaal comfort te zorgen. onze diabetes sokken zijn elastisch en naadloos.

Xpandasox® brengt mode en functionaliteit samen. Xpandasox® zijn vernieuwende en latex-vrije sokken die tot 61 cm rekbaar zijn.
Het rekbare en ingenaaide Xpandapanel aan de achterzijde is ideaal voor personen met brede kuiten en medische aandoeningen waarbij het been opzwelt.

De anti-slip sok is aan de onderzijde voorzien van een anti-slp laag, deze zorgt ervoor dat u zich in huis veilig kunt bewegen op alle gladde vloeren.

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

Diabetessokken

Diabetes sokken zijn sokken die speciaal ontwikkeld zijn voor diabetische, gevoelige en/of kwetsbare voeten.

Onze diabetes sokken zijn elastisch en naadloos.

Xpandasox

Xpandasox zijn latex-vrije sokken die tot 61 cm rekbaar zijn. Het rekbare en ingenaaide Xpandapanel aan de achterzijde is ideaal voor personen met brede kuiten en medische aandoeningen waarbij het been opzwelt.

Anti-slip sok

De antisliplaag aan de onderzijde van de sok, door middel van anti-slip noppen, zorgt ervoor dat u zich in huis veilig kunt bewegen op alle gladde vloeren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.