Urinaal

Urinaal man

Het bekendste urinaal voor mannen is de plasfles.  Deze kan in een houder aan het bed worden gehangen, zodat u hem altijd bij de hand heeft.
Er zijn ook opvouwbare urinaals. Voordeel hiervan is dat u ze makkelijk kunt meenemen en na het reinigen opnieuw kunt gebruiken. Bij een urinaal met een terugloopbeveiliging kan de urine niet meer uit de fles lopen. Deze hebben zachte randen en voorkomen naast lekken ook geurtjes. Ideaal als u aan bed gekluisterd bent.

Urinaal vrouw

Er is ook een plasfles voor vrouwen. Deze hebben een totale andere vorm. Deze platte urinaal is ideaal wanneer u in een rolstoel zit of in bed ligt.
Ook voor vrouwen is er de opvouwbare urinaal, die weinig ruimte vraagt in zak of tas.

Het teruglopen van urine voorkomt u met het urinaal met terugloopbeveiliging. Zo voorkomt u eerder ongelukjes in bed.

Urinezakjes voor het hele gezin

Er zijn verschillende soorten urinezakjes die geschikt zijn voor dames, heren en zelfs kinderen. Deze zakjes kunnen met of zonder houder worden gebruikt en u gooit ze na gebruik gewoon weg. De Traveljohn wegwerp urinaals zetten de urine om naar gel. Dit voorkomt lekken. Deze urinaals kunt u meerdere malen gebruiken.

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

Urinaal heren

Deze herenurinaal is gemaakt van kunststof en voorzien van een afsluitdop. Een houder voor aan het bed is tevens leverbaar.

Urinaalhouder

Deze urinaalhouder kan aan de zijkant van het bed worden gehangen en biedt plaats aan een urinaal.

Urinaal dames

De damesurinaal heeft een handvat en is gemaakt van kunststof. Deze is anatomisch gevormd zodat men het urinaal in zittende, liggende of staande positie kan gebruiken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.