Waarom een Fitform fauteuil?

Fitform ontwikkelt en vervaardigt comfortabele, eigentijdse relaxfauteuils en sta-opstoelen met veel instel- en verstelmogelijkheden. De beste fauteuils van Nederland, die voldoen aan alle eisen voor ergonomisch gezond zitten.

De Fitform fauteuils zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen met een 10 jaar Garantie Waarborg. Fitform levert écht maatwerk, tot op de centimeter nauwkeurig.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen uit de Wellness collectie, de Vario collectie of een sta-opstoel uit de Gemak collectie. Alle Fitform-fauteuils worden met veel aandacht vervaardigd in onze fabriek in het Brabantse Best.

 

Fitform is een merknaam van de 100% Nederlandse ontwikkelaar en zitmeubelproducent Wellco. Gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige Wellness producten en hulpmiddelen op het gebied van zitten.

Wellco is vooral actief in Europa, waarbij de nadruk ligt op de thuismarkt Nederland, Duitsland, UK en België. Fitform-fauteuils zijn beschikbaar via verschillende kanalen, zoals speciaal geselecteerde meubelzaken en zorgwinkels.

Wellco maakt gebruik van alle recente kennis op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. Zo slaagt Wellco erin om producten te bieden die alleen aan de hoogste standaarden voldoen.

CombiComfort heeft een grote collectie Fitform fauteuils in de showroom staan.

Kom gerust eens proefzitten!

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.