1product zorgmeubilair

Wellness Premium model

Het Wellness Premium model 610 bewijst dat gezond zitten ook héél mooi kan zijn. Eigentijds design is hier gecombineerd met het allerbeste zitcomfort!

Model 610 is standaard uitgevoerd met een mat chromen draaischijf. Hiermee kunt u 360 graden draaien. Indien u een accu heeft is de fauteuil snoerloos electrisch verstelbaar. De bediening bevindt zich onzichtbaar onder de armlegger.

Fitform-fauteuil wordt geheel op uw persoonlijke lichaamsmaat gemaakt

Deze Fitform-fauteuil wordt geheel op uw persoonlijke lichaamsmaat gemaakt.

Ook bij dit model zijn alle functies apart verstelbaar. Standaard wordt dit model geleverd met een geintegreerde knoppenbediening onder de armlegger. De Fitform Wellness Premium 610 is tevens uitgerust met een verstelbare hoofdsteun (topswing) en in hoogte en dikte verstelbare lendensteun.

De fauteuil beschikt over een beensteunverstelling, kantelverstelling, rugleuningverstelling en desgewenst óók over een sta-opfunctie. Het verstelmechaniek is fraai weggewerkt in de fauteuil. De ideale combinatie van vormgeving, ergonomie, functionaliteit en het ultieme zitcomfort!

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel vrijblijvend uw vraag over dit product. Onze specialisten zullen proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.