Loophulpmiddelen overig

Wie mobiel is, wil mobiel blijven. CombiComfort helpt u verder op weg en laat u afstanden overbruggen.

Het is heel belangrijk dat u zich goed laat adviseren bij de aankoop van een loophulpmiddel zodat u deze op de juiste wijze gebruikt en dat deze op uw lengte wordt afgesteld.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Staat het loophulpmiddel dat u zoekt er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Grote kans dat CombiComfort het artikel in de showroom heeft staan of voor u kan bestellen!

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
 

Wandelstok vast model

Een wandelstok zorgt voor stabiliteit en veiligheid.  Gebruikt u de wandelstok heel intensief, dan adviseren wij een vast model.

Het is heel belangrijk dat u zich goed laat adviseren bij de aankoop van een wandelstok en dat deze op uw lichaamslengte afgesteld wordt.

Wandelstok opvouwbaar

Deze opvouwbare wandelstokken kunt u handig meenemen in u tas, ze zijn te leveren in zwart, maar ook in trendy kleuren.

Het is heel belangrijk dat u zich goed laat adviseren bij de aankoop van een wandelstok en dat deze op uw lichaamslengte afgesteld wordt.

Zit wandelstok

 

Deze wandelstok met zitje heeft een opklapbare zadelzitting. Ideaal om mee te nemen naar evenementen of op reis. u heeft altijd een stoeltje bij om te rusten. Deze zitwandelstok is verkrijgbaar in een vaste, verstelbare en opvouwbare uitvoering.

Looprek

 

 

Een looprek biedt steun en zorgt voor evenwicht bij het lopen. Looprekken zijn er in vaste en opvouwbare modellen welke u mee kunt nemen in de auto. probeer ze uit in onze winkel en laat u adviseren door een van onze adviseurs.

Vierpoot

Een Vierpoot wandelstok, ook Eifel genoemd, biedt uitkomst als u onvoldoende ondersteuning heeft aan een standaard wandelstok. Dit dankzij de 4 poten en het stevige, gebogen handvat.

City loophulp

De loophulp City is geschikt voor mensen die moeilijker lopen of moeite hebben met lang staan. Daarnaast is de Loophulp opvouwbaar en licht in gewicht, zodat u hem eenvoudig mee kunt nemen in de auto, bus of trein.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel vrijblijvend uw vraag over dit product. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.