Rollatoren

Wie mobiel is, wil mobiel blijven. CombiComfort helpt u verder op weg en laat u afstanden overbruggen.

Een rollator zorgt voor stabiliteit en veiligheid. u vindt ze in alle soorten, kleuren en maten. Gaat u voorkeur uit naar een standaard rollator of wenst u een lichtgewicht model, welke makkelijk op te vouwen is voor het vervoer in een auto.

Het is heel belangrijk dat u zich goed laat adviseren bij de aankoop van een rollator en verschillende modellen uitprobeert.

Uiteraard wilt u een rollator aanschaffen die het beste bij u past.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Staat het model dat u zoekt er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Grote kans dat CombiComfort het artikel in de showroom heeft staan of voor u kan bestellen!

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
 

Athlon carbon lichtgewicht rollator

De ultra lichtgewicht Athlon rollator is her parade paardje van Rehasense. Deze rollator is zeer licht en solide door zijn frame van Carbon Fiber. Met een totaalgewicht van slechts 5.2kg is het een van de lichtste en de meest wendbare rollators uit ons assortiment.

Server rollator

De lichtgewicht rollator Server van Rehasense is een hoogwaardige rollator die ook leverbaar is met zachte banden voor nog meer comfort. De Server is leverbaar in vele kleuren en kan eenvoudig ingeklapt worden. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is optimaal uitgebalanceerd.

Explorer rollator

De Rehasense Explorer rollator is een ultieme buitenrollator met grote zachte wielen. De Explorer kan met zijn gewicht van slechts 9 kg, 200 kg dragen! De handgrepen zijn soepel in hoogte te verstellen van 78 tot 112 cm. Met zithoogtes van 53 en 62 cm en een brede 53 cm zitting.

Navigator onderarmschaal rollator

De Navigator rollator is voorzien van armschalen. Deze armschalen maken het mogelijk om met meer gewicht op de rollator te leunen zonder dat u uw handen of armen erg belast. De remmen zijn omhoog gedraaid en zijn hierdoor gemakkelijk voor u bereikbaar. De Navigator rollator is belastbaar tot 150 kg.

Migo standaard rollator

De Migo is een standaard rollator met een sterk en eenvoudig frame welke stabiel rijdt en gemakkelijk stuurbaar is. De Migo is zowel buiten als binnen te gebruiken. Met zijn 9,1 kg is hij 25% lichter dan vergelijkbare standaard rollators en is simpel op te vouwen. Standaard wordt hij zeer compleet geleverd met mand, dienblad en stokhouder.

Gigo standaard lichtgewicht rollator

De Gigo rollator  is een standaard lichtgewicht opvouwbare rollator en weegt maar 6,6 kg. Hij kan zowel binnen als buiten  worden gebruikt. Door zijn stevig frame rijdt hij stabiel en stuurt hij heel licht. Standaard wordt hij geleverd met een ruggensteun voor extra comfort, mand, dienblad en stokhouder.

Jazz II rollator

De Jazz II  is een lichtgewicht rollator en is ontworpen om optimale ondersteuning en stabiliteit te bieden. Zowel geschikt voor binnen- als buitenshuis. De Jazz II rollator heeft een stevige zitting met polstering en is heel simpel opvouwbaar waardoor hij makkelijk in de auto meegenomen kan worden. De Jazz II is leverbaar in een zithoogte van 61cm en 51cm.

Trust Let's Go Indoor binnenrollator

De Let’s Go Indoor rollator is een inklapbare design rollator welke speciaal ontwikkeld is voor binnenshuis. Deze rollator is uiterst wendbaar en zeer geschikt voor ook de kleinere ruimtes. De Let’s go is in 4 kleuren leverbaar en is voorzien van een handig dienblad. Eventueel ook leverbaar met een handig tasje onder het dienblad.

Wheelzahead indoor rollator

Deze degelijke compacte en opvouwbare lichtgewicht rollator van Wheelzahead is speciaal gemaakt voor gebruik binnenshuis. Door zijn compacte afmetingen en kleine wielen is hij zeer wendbaar, dus zeer geschikt voor ook de kleinere ruimtes. Deze binnenrollator is standaard voorzien van een handig tasje onder het dienblad.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag over dit product?

Stel vrijblijvend uw vraag over dit product. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.